DISTRIBUIȚI

Onorați lucrători poștali!

Tradițional, la 9 octombrie marcăm Ziua Mondială a Poștei și alucrătorului poștal. Cu această plăcută ocazie transmit sincere felicitări tuturor colaboratorilor acestui serviciu strategic. Le mulțumim pentru munca lor onestă și pentru răbdarea de care dau dovadă în lucrul cu clienții poștei. Le suntem recunoscători pentru dragostea lor față de profesie, munca ce o fac zi de zi. Nu este una deloc ușoară și nici pe aproape remunerată respectiv, prin salarii decente, după eforturile depuse și povara răspunderii ce o au. Fiecare în parte se dăruiește muncii și spiritului colectivului, vin în întâmpinarea clienților cu responsabilitate, le prestează serviciile poștale și le aduc bucurii. Ei nu caută că plouă, că drumul e anevoios și impracticabil. Cu sufletul deschis către oameni, cu dragoste față de munca ce o fac, deschid noi căi și mențin fidelitatea lor în serviciile poștale.
Vă adresăm cele mai sublime fecicitări cu ocazia sărbătorii profesionale! Vă dorim să Vă valorificați potențialul prin atingerea a noi performanțe în domeniul profesional, să aveți dragoste pentru muncă, să nu Vă slăbească sănătatea, iar satisfacția primită de la munca efectuată să Vă fie esența vieții.

Cu respect, vice președintele raionului Mihail Bârsan

Stimați colegi!

Vă felicit cu ocazia sărbătorii noastre profesionale Ziua Mondială a Poștei și a Lucrtătorului PoȘtal, pe care o marcăm anual la 9 octombrie.
Munca noastră grea, pe care o depunem zi de zi, asigură integritatea și prosperitatea sectorului poștal. Suntem o echipă mare și unită, care demonstrează, că Centrul de Poștă Sângerei-Telenești a Î.S. „Poșta Moldovei” se află în continuă mișcare și dezvoltare. Oferim servicii de calitate rapide și moderne-totul grație unui scop comun. Anul acesta a fost unul productiv pentru noi: au fost renovate și deschise unele oficii poștale, am încercat și ne-a reușit să readucem modernul, acolo unde unii l-au considerat irealizabil, am diversificat gama de servicii poștale și am modernizat locurile de muncă ale operatorilor poștali.
Lucrătorul poștal a fost, este și va fi aproape de lucrătorii de întreprinderi. Grație responsabilității, perseverenței și suportului colegial, reușim să cream operativitate de continuă dezvoltare.
Vă felicit din suflet, dragi colegi, cu ocazia sărbătorii profesionale. Vă doresc sănătate, multă răbdare, în familiile Dumneavoastră să dăinuie pacea,fericirea și bunăstarea.

Cu mult drag, Natalia Tataru, directoarea Centrului
de Poștă Sângerei- TELENEȘTI