DISTRIBUIȚI

Angajații Inspectoratului de poliție Sângerei au reținut pe urme fierbinți 2 tineri pentru comiterea unui furt în proporții considerabile.

Astfel, potrivit ofițerului criminalist al Inspectoratului de Poliție Sângerei, loc. de poliție Nicoleta MATEI”, în perioada 31.12.2015 – 02.01.2016, persoane necunoscute au pătruns pe ascuns în gospodăria unei locuitoare a satului Sângereii Noi din raionul Sângerei, de unde au sustras bani în sumă de 4000 lei și 900 euro, cauzându-i părții vătămate o pagubă materială considerabilă în sumă totală de 23 323 lei. La 2 ianuarie curent, pe urme fierbinți, în rezultatul măsurilor operative de investigații, polițiștii au stabilit persoanele care se fac vinovate de săvârșirea furtului. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri de 21 și respectiv, 24 de ani, ambii locuitori ai satului Mărinești, raionul Sângerei, care și-au recunoscut vina, unul dintre tineri, fiind chiar ginerele victimei.
Implicând poliția a inițiat o cauză penală pentru furtul săvârșit de două persoane, cauzare de daune în proporţii considerabile. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani”.