Dumitru BALAN, din satul Pepeni 23.09 

Dumitru BALAN, din satul Pepeni 23.09 

42
DISTRIBUIȚI

Mult stimat ex-director, profesor, coleg Dumitru BALAN, aniversarea pe care de curând o veți marca ne oferă prilejul să Vă adresăm cele mai sincere felicitări și să ne exprimăm profunda gratitudine pentru devotamentul cu care V-ați consacrat educației  tinerei generații. Sunteți cel care nu doar ne-ați învățat, ci a-ți trezit în noi o puternică dorință de a vă urma exemplul și povața.

Urări de multă sănătate și florile recunoștinței și dragostei noastre Vi le dăruim cu frumoasa ocazie, scump și de valoare coleg și îndrumătorul nostru, al tuturor care, ținem aprinsă flacăra vocației pedagogice în sistemul educațional din sat și raion. Primiți sincerele noastre felicitări și recunoștința pentru modelul transmis și împrumutat în întreg sistemul educațional. Sunteți și rămâneți  modelul pe care noi îl urmăm.

Primiți petala vârstei ca pe o binecuvântare, ea să fie rod al bucuriei și al speranței. Credința și iubirea să Vă însoțească pretutindeni, iar  împlinirea să o întâlniți la fiecare pas. Bunul Dumnezeu să Vă ocrotească pașii de mai departe.

Vă dorim încă multe toamne pline de bucurii de la cei dragi, să aveți mereu recunoștința colegilor și discipolilor și de parfumul florilor de toamnă. La Mulți și Binecuvântați ani!