DISTRIBUIȚI

        Odată cu începutul primăverii, noi, membrii Consiliul Local al Tinerilor din orașul Sângerei, ne-am implicat activ la realizarea programului bilunarului ecologic, organizând activități în scopul îmbunătăţirii stării sanitar-ecologice a orașului.

            Prima activitate a avut loc la lacul ,,Comsomolist”, unde am strâns toată mizeria lăsată pe mal și în preajmă de cetățenii lipsiți de bunul simț. Sperăm că cei care se vor duce să se odihnească acolo nu le vor repeta „fapta”.

O altă activitate organizată de primărie cu scopul de înverzire a orașului, a fost plantarea a 200 de puieți de salcâm în zona parcului orășenesc, pentru a-l extinde și a avea cât mai mult aer curat, care, cu regret din zi în zi, devine tot mai poluat. Totodată, credem că rădăcinile pomilor ce vor crește (dacă nu-i vor mânca animalele scoase la păscut ale cetățenilor din preajmă) vor stopa alunecările de teren ce au loc în zona plantată cu copaci.

Sperăm că peste ani cetățenii orașului să se bucure de priveliștea ce va fi creată. N-am uitat nici de bătrâni, care sunt uitați de societate. Ne-am amintit o vorbă înțeleaptă ce spune: „Pe bătrâni ca pe niște părinți să-i cinstești”.

          La sfârșitul lunii martie, am oferit…

continuarea o veți citi în numărul 14 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Diana PASAT