DISTRIBUIȚI
În poză: elevele Alexandra CAZACU și Diana SOLCANU în rol de profesoare, pentru clasa a III-B

La Liceul Teoretic „Olimp” din orașul Sângerei Ziua Pedagogului a fost marcată printr-un mod netradițional. În această zi toți profesorii au fost înlocuiți la catedre de elevi, care au luat în mâinile lor și conducerea instituției.
Victoria Stamatin, directoare –adjunct a liceului a relatat reporterului ziarului „Ecoul nostru”: „ Am avut un program foarte bine gândit. Dimineața, înainte de ore, am verificat ca totul să fie în regulă: dacă este prezent tot corpul didactic, nu au apărut probleme în timpul orelor etc. A fost un program foarte interesant și o experiență de neuitat.”
Ludmila ȘIȘCANU, directoarea instituției, a confirmat că în acea zi tot liceul și toate posturile s-au aflat în mâinile liceenilor. Unii din ei au venit chiar cu unele propuneri interesante.”
Alexandra CAZACU, a spus că este foarte bucuroasă că a avut ocazia să se manifeste în rol de profesoară, lucru care a ajutat-o să înțeleagă sensul acestei profesii.
De fapt, Ziua autoconducerii a devenit deja o tradiție pentru Liceul Teoretic „Olimp” și se organizează aici de mai mulți ani consecutiv.